søndag, mai 22, 2011

Noen bilder :-)

Thomas, konfirmanten vår!
Martin og Lea
En stakkar med tenna på tørk :-)

Tiden går, og vi nærmer oss ferietid med stormskritt. Virker som om sommertemperaturen er over på østlandet...? Vi har jo hatt en lang periode med varme, men nå så minner det litt for mye om nordlandstemperatur. Håper det snur snart!
Lea er på ferie i Bergen nå. Ser ut til å gå veldig bra, og min bror Martin er superflink med henne. Hun har vært med Martin på jobb og er nå en slags maskot i bedriften: er i resepsjonen, med på lastebilturer, stjeler mat, og får masse oppmerksomhet fra alle. Hun trener også lp, så det virker som Martin har det travelt hehe
Centa er blitt superflink i lp. Vimser litt, men hun er jo en unghund da. Topp motivert og glad i all slags belønning. Mister litt fokus når noe annet virker morsommere, så da må jeg være veldig morsom for at hun skal ha fokus på meg. Typisk valpealder, og blir nok gradvis bedre. Trener lp en til to ganger i uken, dette for å unngå stress og for mye intensistet og forventninger.
Ellers så trener rune litt med Maya- er jo litt andre lp-regler nå så det er ting å lære seg for både to og firbente. Maya er glad i å trene, men som de fleste andre hunder har hun noen unoter som må vekk dersom man sikter mot tian :-)

Ingen kommentarer: