onsdag, mai 05, 2010

Flyttet og sitt første måltid, 3,5 uker

Hele gjengen i matfatet
Rosa og Rød

Gutt med brunt bånd


Gutt m/brun; ikke helt våken enda.....



Slik sov de før matingen


Rød gutt



Lekestund

Sondre koser seg med valpene

I dag har valpene flyttet ned i stua. Null problemer!
Vi har også presentert dem for mat, dvs karbonadedeig med eggeplomme og fløte. Selvfølgelig ikke stor mengde, bare for smaken sin del. Først fikk jenta prøve da hun var våken. Hun syntes ikke det var så veldig spennende, likte mer å leke med tallerkenen. Gutt m/brun våknet sånn sakte men sikkert, så da ble han nestemann til å prøve seg. Han satt lenge i ørska, tisset litt og kikket seg rundt. Plutselig satt han fart mot tallerkenen, og da han fant ut hva som luktet så godt slukte han det raskt. Litt mer enn vi hadde tenkt han skulle få.... men makan til glupskhet hehe.
Etterpå tok jeg og fordelte maten tynt ut over tallerkenen, og resten av gjengen var da våkne og fikk komme til. De ble helt ville, skled i matfatet, innsmurt med kliss. De vasket både fat og hverandre godt før Lea kom og tok over rengjøringen og ga dem melk etterpå.

Nå ser vi at hver valp har sin personlighet, og det blir spennende å se hvordan dem utvikler seg og om væremåten endrer seg. Er veldig fornøyd med dem alle, og det er spesielt artig nå som dem logrer når vi kommer.










2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så moro! Gleder meg til jeg kan ta en tur:) Lykke til videre så lenge! Heidi

Solveig H. Nilsen sa...

Så moro. Det er gøy å se hvordan de utvikler seg. De er jo så herlige. Jeg blir rent valpesyk igjen:-)