søndag, april 25, 2010

For en dag!!

Maya

I dag har vært en kjempedag! For det første har Rune bursdag i dag :-) -og deretter klarte han og Maya å vinne kl 2 på lp-stevne i Horten hundeklubb. De fikk 188 poeng! Kanonbra:-) Dvs de har nå opprykk til kl 3!!!

Fellesdekk 3 min m skjult fører 9
Fri ved foten 9
Dekk under marsj 9
Innkalling fra sitt med stå 9
Stå under marsj 9,5
Apportering 9,5
Fritt hopp over hinder med sitt 10
Fremadsending med stå og på plass 10
Kontroll over hunden på avstand 10

Helhetsinntrykk 10

Dommer Trond Morten Teigen

Ikke verst! Vi er kjempeglade. Må også huske å gratulere Erik og Raki med flott opprykk
til kl 2.


Sushi

Og så kan jeg fortelle at Sushi på 13 mndr har gjennomført en flott mh-test i dag i regi av Norsk Hovawart klubb. Ikke skuddberørt, jakt, lek, kamp og sosial. Som oppdretter er jeg svært fornøyd med resultatet. Jeg filmet testen, og Solveig vil nok legge ut noen filmsnutter etterhvert. Vi fikk også se en tøff cairn terrier på test, artig!
Håper flere tester hundene sine, alle raser kan delta så vidt jeg vet. Man kan se ulike utslag på testen utfra rasetypiske faktorer, det er bare gøy og interessant.

Eller så vokser valpene til i valpekassen. Øynene har åpnet seg, men jeg tror ikke de ser så mye enda. De spiser godt, er friske og noen stabber rundt på fire bein, ikke helt balansekontroll enda men det nærmer seg. Deres første ormekur er gitt, noe som ikke så ut til å falle i smak hehe.


Puh, nå er jeg sliten etter en lang dag på Forsvarets hundeskole.

Ha en riktig god kveld folkens!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulere med gode resultater til dere alle i dag :-)

Ann-Karin