onsdag, juli 28, 2010

Herlige sommer






Fått noen flotte bilder av Nero. Han er blitt godt vant med båtliv, og ligner på sin pappa Harry:-)
Nero har et herlig uttrykk, en hjerteknuser!
Lea har operert vekk analkjertlene. De var ikke betente, men trege med å tømme seg. Veterinæren mente det var lurt å fjerne dem for å unngå risiko for kreft, - noe som kan oppstå ved slik problematikk ( økt arrvevsdannelse over flere år). Da Lea var hos min mor et par uker i sommer så fikk hun fjernet stingene hos en veterinær i Porsgrunn. Av en eller merkelig grunn har veterinæren glemt det ene stinget. Lea har da gått nesten to uker med et igjengrodd sting i baken.... nå er det fjernet, så jeg håper hun blir helt ok nå. Vi har store planer om å trene masse lp, og kanskje klare kl 3 etterhvert. Vurderer også å melde på utstilling i august, men Lea ble jo ganske kortklipt i vår, og dette har ikke vokst helt ut enda.
I går fikk vi se Sushi svømme som en gal! Hun hoppet ut i vannet, svømte og apporterte! Heldigvis har hun ikke Lea sin stil når hun svømmer :-)
For ca tre uker siden fikk vi treffe Sereia igjen! De var på hytteferie på Tjøme og vi ble invitert dit. Sereia er helt nydelig, ganske lik på Lea i utseende og gemytt. Og utrolig flink med unger! Lea gikk da med skjerm pga operasjonen, og Sereia syntes nok denne skjermen var litt pussig:-)
Flere bilder etc kommer etterhvert. Nå er jeg barnevakt for en bordergutt så vi skal ut i skogen en tur :-)

Ingen kommentarer: